top of page

REBOUND '84 HELPEN

Zonder enige moeite of kosten jou club sponsoren door inkopen te doen bij een van de tientallen bekende webshops van "SponsorKliks". Denk hierbij aan Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Coolblue, AH, KLM en nog vele meer. 

 

HOE WERKT HET?

Het enige dat u hoeft te doen is de website van uw webwinkel via onderstaande zoekvenster te openen en een percentage van uw aankoopbedrag zal worden gedoneerd aan Rebound '84. 

Android

iOS

Kan ook met mobiele app

SPONSOR KLIKS
VRIENDENLOTERIJ

Met uw lot van de VriendenLoterij kunt u ervoor zorgen dat 50% van uw inleg bij uw
eigen club of vereniging terechtkomt. Via de clubsite kunt u direct een lot kopen.

BENT U AL SPELER?

Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij en wilt u met dat lot uw eigen club of vereniging steunen? Dan kunt u dit wijzigen via de Ledenservice van de VriendenLoterij op het telefoonnummer 088 - 020 1020. zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Op zaterdag zijn zij bereikbaar van 10.00 tot 16.30 uur.

Met 1 lot per trekking steunt u Rebound '84 met al bijna €100,- per jaar!

Bedankt voor de inzending!

VOMAR-KIK-KAART

Zonder enige moeite of kosten jou club sponsoren door boodschappen te doen bij de Vomar? Dat kan heel simpel door de overeenkomst die Rebound '84 heeft met Vomar Voordeelmarkt.

Leden die bij de VOMAR hun dagelijkse boodschappen doen hebben veelal een Klant-is-Koningkaart (KIK-Kaart). De kaart biedt naast veel voordeel door onder andere te sparen met hoge rente ook de mogelijkheid om Rebound '84 flink te sponsoren, zonder dat het u een cent kost.

HOE WERKT HET?
Het enige dat u hoeft te doen is het nummer van uw KIK kaart door te geven via de rechter invulvelden. 0,5% van het bedrag aan boodschappen wordt dan voortaan elke 3 maanden op de rekening van Rebound '84 bijgeschreven. 

 

Niet alleen u maar ook als club profiteren wij dan vervolgens van uw boodschappen!

AVIA

Rebound '84 geeft AVIA clubspaarpassen uit aan hun leden, en een ieder die de club een warm hart toe draagt zodat die bij elke tankbeurt (op de deelnemende AVIA tankstations) gratis kunnen sparen voor de club. Op die manier spaar je automatisch en eenvoudig voor onze verenigingen. Alle spaarpunten worden automatisch bijgeschreven op het saldo van de verenigingen.

 

HOE WERKT HET?
Vraag een speciale Clubspaarpas aan bij uw Club ( info@rebound84.nl)

Gebruik deze pas bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations. Op die manier spaart u automatisch en eenvoudig voor onze verenigingen. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee uw Club de spaarpunten kan verzilveren bij de AVIA organisatie.

Let op, het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten kunnen doneren aan uw Club. Elke 100 spaarpunten is €2,- waard voor Rebound '84!

bottom of page